آشپزخانه فضايي است داراي نور و تهويه لازم که به امکانات و لوازمي تجهيز شده تا به منظور نگهداري مواد غذايي، پخت و پز و تهيه ي غذا مورد استفاده قرار مي گيرد. از نظر نحوه قرار گيري و معماري بر سه نوع: آشپزخانه مستقل، آشپزخانه باز، آشپزخانه ديواري و از نظر نوع استفاده بر سه دسته ي: آشپزخانه ي خانگي، آشپزخانه تجاري يا عمومي، آشپزخانه صنعتي مي باشد که اامات سطح زير بنا، ابعاد و ارتفاع داخلي در فضاهاي آشپزخانه و نحوه دسترسي به فضاهاي ديگر و همچنين نحوه ي نورگيري و تهويه در آشپزخانه هاي مستقل، باز و ديواري و مصالح به کار رفته در کف آشپزخانه و ديوارهاي اطراف اجاق و ظرفشويي مورد بررسي قرار گرفته است و همچنين سطح بازشو تهويه در آشپزخانه هاي فضاي اقامت که بايد يک شانزدهم سطح کف آشپزخانه باشد.
مشاهده متن کامل آشپزخانه در نظام مهندسي معماري
دانلود رايگان جزوه آزمون نظام مهندسي معماري
درباره این سایت